El CN Mataró trenca la imbatibilitat de l’Astralpool CN Sabadell (10-11)

Sabrina van der Sloot davant l’oposició d’Anni Espar / LL. FRANCO

Un últim període favorable al CN Mataró (1-4), ha estat letal perquè l’Astralpool Club Natació Sabadell cedeixi els primers punts en la Divisió d’Honor femenina, en la penúltima jornada (10-11). Una derrota que no fa perillar la primera plaça de la competició regular, però sí que arriba en un moment cabdal de la temporada: d’aquí a dues setmanes, les de David Palma juguen la final a quatre de la Copa d’Europa al Pireu.

A diferència del que va succeir en la final de la Copa de la Reina, avui sí que l’equip ha trobat l’encert en atac que li va mancar aleshores. Marina Serrano, Judith Forca i Maica Garcia, en dues ocasions, han donat la primera renda al final del primer quart, on les nedadores, tot i les diverses inferioritats numèriques, han sabut mantenir a ratlla l’atac maresmenc (4-2). El bon joc sabadellenc ha tingut continuïtat durant el següent assalt situant el momentani 6 a 2, amb dianes de Nona Pérez i Van der Sloot. Tot rutllava. L’MVP de la Copa Simone Van de Kraats veia com Laura Ester li aturava un penal, i a l’altre costat de la Finetwork Aquatics, Judith Forca feia el segon del seu compte personal (7-4).

A la represa, han estat les mataronines qui han fet un pas endavant, guanyant el tercer assalt (2-3) amb dues dianes de penal, obra d’Anni Espar. Res podia fer pensar en un canvi total i absolut de guió, quan ja entrats en els darrers vuit minuts (9-7), un parcial d’1 a 4 ha estat definitiu.