ESPORTS

Claudi Martí: “Aquests títols ens farien més grans”

Claudi martí, aquest dijous a Can Llong / LL. FRANCO

El president del Club Natació Sabadell, Claudi Martí, tampoc ha volgut perdre’s la cita històrica, amb la presència de l’Astralpool masculí i femení, d’aquest dijous durant la trobada amb la premsa a Can Llong. Per al màxim representant de l’entitat tenir els dos equips absoluts de waterpolo en disposició d’aixecar un títol europeu és “un mèrit al treball ben fet que dona grandesa a la institució. Pràcticament, som l’únic club a Europa que en una temporada tindrà dos equips en una final europea”, ha assegurat.

La primera final arribarà aquest dissabte en la tornada de la final de la LEN Euro Cup, on els jugadors de Quim Colet han d’aixecar un 9 a 7 advers. El repte serà tant o més gran que el del cap de setmana vinent al Pireu, però Martí s’ha mostrat optimista per poder aixecar la que seria el primer títol europeu de l’equip masculí: “Allà la sort no va caure del nostre costat, però confio que aquesta vegada el joc i la sort cauran del nostre costat. Aquests títols ens farien més grans”, ha afirmat.

En la mateixa línia, Martí, ha defensat l’elecció de la Finetwork Aquatics de 50 metres en lloc de la de 33 perquè segons ha explicat “aquesta piscina és talismà i és el marc ideal per aquest tipus de competicions. És casa nostra, dels socis i de tots els sabadellencs. Hem de demostrar que som els més grans en tot, i en el tema de la piscina encara més”.

Comentaris
To Top