SANT CUGAT

Detingut un home per robar dins de quatre vehicles a Sant Cugat

Mossos d'esquadra

Els Mossos d’Esquadra detenen a un home de 41 anys per pressumpte delicte de robatori de quatre vehicles a Sant Cugat

Els Mossos d'Esquadra en una foto d'arxiu / CEDIDA

Els Mossos d’Esquadra detenen a un home de 41 anys per presumpte delicte de robatori de quatre vehicles de Sant Cugat. Els fets es van produir el passat 12 d’abril a la tarda als voltants de l’Hospital General de la localitat vallesana. Agents de paisà van rebre l’avís d’un robatori de vehicle a la zona i en arribar es van trobar tres cotxes més forçats, amb l’ajuda d’uns testimonis que es trobaven als llocs dels fets van poder obtenir una descripció del presumpte culpable. Minuts després, i a pocs metres, van localitzar al sospitós.

En el moment de la detenció l’home duia a sobre dues bosses amb diversos objectes i un tiquet de pàrquing amb la matrícula d’un dels cotxes violentats. A més la seva jaqueta estava tallada i tenia restes de petits vidres trencats.

L’arrestat va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Rubí el dia 13 d’abril i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

Comentaris
To Top