SANT CUGAT

Acusat de violar una menor en una discoteca de Sant Cugat

discoteca Sabadell

Aquesta setmana l’acusat serà jutjat, per haver forçat una noia de 17 anys als lavabos de les carpes

[Javier Llamas]

La noia, que aleshores tenia 17 anys, va sofrir un trastorn per estrès posttraumàtic. Va ser violada en els lavabos d’una discoteca de Sant Cugat del Vallès fa poc més de tres anys i el presumpte autor de l’abús sexual serà jutjat en l’Audiència Provincial, que ha assenyalat la vista per a aquest dimarts 19 d’abril i divendres vinent, 22 d’abril. El fiscal demana una pena de sis anys de presó per al processat, un jove de 22 anys.

Eren les 3.30 hores del 19 de gener del 2019. L’acusat es trobava en unes famoses carpes situades a la carretera de Rubí a Sant Cugat del Vallès. Aquella nit havia conegut a una noia de 17 anys a la qual va seguir quan la va veure dirigir-se als lavabos. Allà va entrar ell tot just després d’ella en uns dels compartiments i va bloquejar la porta. Segons el fiscal, es va abalançar sobre la noia, la va tocar i no li va fer cas quan la noia li va dir que parés. I la va violar, afegeix el Ministeri Públic.

L’imputat va ser detingut i un jutjat d’instrucció de Rubí va dictar el seu ingrés a la presó el 20 de gener del 2019, però la privació de llibertat va durar poc. El 4 de febrer, l’Audiència Provincial de Barcelona va resoldre la posada en llibertat del processat amb una ordre d’allunyament.

Per a l’acusació pública, el sospitós és autor d’un delicte d’abús sexual amb penetració i mereix ser condemnat a una pena de sis anys de presó i, després, a un període de set anys de llibertat vigilada. També demanarà que no pugui acostar-se a la víctima durant un temps de cinc anys superior al de la pena de presó imposada. El Ministeri Fiscal demana que el jove pagui a la noia 4.000 euros d’indemnització pels perjudicis morals soferts. Ha sol·licitat la declaració de tretze testimonis, quatre d’ells mossos d’esquadra, i de quatre metges.

Comentaris
To Top