Oci i cultura

La Bosch i Cardellach celebra el Dia de l’Autor dedicat a Antoni Clapés

Antoni Clapés / DS

La Secció d’Art i Lletres de la Fundació Bosch i Cardellach celebra aquest dimecres el Dia de l’Autor, una celebració per complementar la diada de Sant Jordi reivindicant la feina i la figura de l’escriptor. 

La Bosch i Cardellach el dedica enguany al poeta, editor i traductor sabadellenc Antoni Clapés (1948), a qui retran homenatge dimecres a les 19 h a la seu de la Fundació a l’edifici de l’antiga Escola Industrial (al carrer d’en Font). 

L’acte comptarà amb una glossa de l’autor a càrrec del terrassenc Jaume Aulet i el recitat de diversos textos de Clapés a càrrec de l’actriu Montse Vellvehí, que el mateix poeta comentarà.

Es tracta, doncs, d’un reconeixement ciutadà a un perfil “amb una obra sòlida i potent”, expliquen des de la Fundació.  

La Capella Blava

A més a més, la Secció d’Arts i Lletres de la Bosch i Cardellach organitza durant el proper mes de maig diverses activitats entorn a la figura de pintor Alfons Borrell i Palazón. El dimecres 4 de maig (19 h) tindrà lloc el visionat del documental M’agradaria ser color, dirigit per Toni Moreno. L’acte anirà seguit per un petit col·loqui entre Toni Moreno, Patxi Ocio, Joaquim Sala-Sanahuja i Oriol Vilapuig (a l’Auditori 1 de l’Espai Cultura).

Els dies 5, 6 i 8 de maig s’oferiran visites guiades a La Capella Blava (2020), situada dins la seu de l’ONG dels Drapaires d’Emaús, en l’antic monestir de les Carmelites (carrer Quevedo, 12). Aquest és un espai arquitectònic intervingut per Alfons Borrell, on se’ns mostra un diàleg entre la vida i la mort. Es faran en grups de fins a 10 persones i cal reservar plaça a l’email [email protected]. 

Comentaris
To Top