ESPORTS

Sabadell podria albergar proves dels Jocs Olímpics d’hivern del Pirineu 2030

Pista Coberta Sabadell
La Pista Coberta de Catalunya pot ser a instal·lació escollida / D.S.

Sabadell estaria en la llista de ciutats de la zona metropolitana de Barcelona que tindrien opcions d’albergar proves dels Jocs Olímpics d’hivern del Pirineu del 2030, segons ha desvelat TV3. Això forma part d’un pla B de la Generalitat en cas d’haver de presentar una candidatura en solitari, si no es produeix l’acord conjunt entre Catalunya i l’Aragó, quan només falten dues setmanes per esgotar el termini de presentació de candidatures.

Segons el canal autonòmic, l’esquí de fons i el biatló es faria al pla d’Anyella, la zona de La Molina, seu dels Mundials de snowboard l’any 2011. D’altra banda, les proves de gel, patinatge artístic, velocitat i cúrling, previstes a les ciutats de Saragossa i Jaca en la candidatura conjunta, es traslladarien a Barcelona. Un dels escenaris segurs seria el Palau Sant Jordi i també el nou Palau Blaugrana que es construirà.

Altres ciutats de l’àrea metropolitana com Badalona o Sabadell també tindrien moltes opcions. En el cas de la nostra ciutat, la instal·lació escollida apunta a la Pista Coberta de Catalunya, que ofereix moltes possibilitats per adaptar-se. En tot cas, caldrà esperar si en els pròxims dies s’arriba a l’acord entre Catalunya i Aragó i es retorna al pla inicial.

Comentaris
To Top