Oci i cultura

Els teatres municipals van sumar 65.000 espectadors

És una xifra positiva que triplica els assistents del curs anterior, en què es va recuperar l’activitat cultural amb restriccions

Els teatres municipals de Sabadell (Principal, La Faràndula, L’Estruch i laSala) van tancar la programació del 2021-2022 amb 66.703 espectadors i 231 funcions. És una xifra positiva que triplica els assistents del curs anterior, en què es va recuperar l’activitat cultural amb restriccions.

Els espectacles que més públic han atret han estat, a la Faràndula, Bona gent i el Tribut a John Williams de l’Orquestra Simfònica del Vallès. Al Teatre Principal, el concert d’Albert Pla ¿Os Acordáis?, les obres de teatre 53 diumenges i Les irresponsables.

Els més vistos de L’Estruch han estat Endangered, Sopa de pedres i Lizzie. El musical. A laSala, les famílies han escollit Les aventures del lleó vergonyós, La motxilla de l’Ada i 9. Les xifres d’aquesta temporada s’acosten a l’època prepandèmica, amb una tendència a la recuperació progressiva dels hàbits culturals. En els espectacles de la programació estable, 38.502 persones han passat per La Faràndula, el teatre més gran de la ciutat, que ha acollit 59 funcions. El Teatre Principal ha comptat amb 9.871 espectadors i 56 espectacles.

Comentaris
To Top