Ciutat

Una baralla a la Rambla acaba amb quatre persones identificades

baralla rambla
La policia ha aïllat als agressors i després ha interrogat les víctimes / D.S

La Policia Municipal de Sabadell ha hagut d’intervenir en un conflicte produït a la terrassa del Bar Catalunya de la Rambla. Els fets han començat al voltant de les vuit de la tarda. Un individu, que seia amb la seva família i una altra parella, ha increpat a unes joves acusant-les d’estar-los mirant i d’enriure-se’n d’ells. Les noies ho han negat, però l’home ha continuat amb els seus retrets. En un moment s’ha aixecat i ha intimidat a una de les joves. En aquest moment la parella de l’home ha agredit una de les noies amb una plantofada, segons ha afirmat la víctima a aquest mitjà. A més a més, segons testimonis, un dels individus prèviament ha proferit insults a la seva mateixa parella.

Davant la situació diversos vianants han intentat mediar. La parella de l’home i un amic d’aquest han sortit en la seva defensa i la situació encara s’ha crispat més. L’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, que passava per la zona ha calmat les noies i ha trucat a la policia.

Els agents s’han personat al lloc dels fets amb 4 cotxes i una furgoneta. Han procedit a aïllar els homes, identificar-los i recollir testimonis. La policia ha notificat les agredides la possibilitat de denunciar els fets i ha deixat marxar als homes i les seves parelles.

Comentaris
To Top