ESPORTS

El Sabadell deixa més dubtes que llums en la seva presentació (1-1)

Juan Delgado
La rematada d'esperó de Juan Delgado que ha significat l'empat / Lluís Franco

Amb la tribuna de la Nova Creu Alta plena de gom a gom, el Sabadell no ha passat de l’empat (1-1) contra l’Europa, rival de Tercera Federació, en l’últim test de la pretemporada que també ha servit de presentació davant la seva afició. L’equip arlequinat, en plena fase de construcció i pendent encara de fitxar en el mercat d’estiu, ha alimentat més dubtes, sobretot en una primera part molt discreta.

Li ha costat al conjunt de Gabri imposar el seu estil. La pressió de l’equip escapolat ha desconnectat el mig del camp, molt imprecís i incapaç de generar situacions d’avantatge pels dos davanters, gairebé inèdits en els primers 45 minuts. Ni un xut a porteria. Les incursions del jove del filial Marc Vargas per banda dreta ha estat una de les notes més positives. L’Europa, còmode i jugant al primer toc, ha avisat en una rematada de l’exarlequinat Sergi Pastells, aturada per Victor Vidal, i s’ha avançat en un contracop perfecte conduït pel mateix Pastells i culminat pel també exarlequinat Kilian Villaverde. L’única resposta local ha estat un xut de Juan Delgado per sobre del travesser abans del descans.

Gol de Juan Delgado

El Sabadell ha sortit amb més empenta a la represa, però ha topat amb els mateixos problemes. Manca de fluïdesa i excessiva imprecisió a l’hora de combinar, un aspecte fonamental amb l’estil de Gabri Garcia. Fins i tot algunes indecisions defensives han permès l’Europa fregar el 0-2 en dues bones ocasions. Amb els canvis als respectius equips, la impressió és que el conjunt arlequinat ha sortit guanyant i ha pogut salvar almenys l’empat en una excel·lent rematada d’esperó de Juan Delgado.

Joanet López

Joanet López intenta escapolir-se de dos rivals / Lluís Franco

Fins al final, domini arlequinat, però sense clarividència als metres finals. Moltes ganes i poca profunditat. Gabri ha utilitzat tots els jugadors convocats, inclòs el canari Ismael Athuman i el porter Carles Segura, que han debutat aquesta pretemporada. Al marge del resultat, les sensacions han deixat un cert clima de preocupació entre els aficionats davant l’imminent estrena a la lliga, dissabte que ve, davant l’Amorebieta també a la Nova Creu Alta. Tocarà millorar i… intentar fitxar.

Fitxa Tècnica

CE Sabadell: Víctor Vidal; Marc Vargas, Guillem Molina, Pelayo Suárez, Eudald Vergés, Sergi Altimira, Joanet López, Armando Corbalán, Juan Delgado, Juanmi Carrión i Christian Dieste. També han jugat: Raúl Ferrer, Iker Herández, Jaume Piñol, Alex Gualda, Adán Gurdiel, David Astals, Piti Belmonte, Vladys Kopotun, Sergio Montero, Ismael Athuman i Carles Segura.

CE Europa: Marc Vito; Sergi Pastells, Mario, Alex Cano, Campeny, Galeano, Nolla, Pau López, Gené, Kilian Villaverde i Víctor Aliaga. També han jugat: Joel Ruiz, Uri Molins, Alberto, Arimany, Castell, Portero, Morlans, Pol, Manel i Buba.

Àrbitre: Bruno Montoro, Comitè Català.

Gols: 0-1, m. 34: Kilian Villaverde; 1-1, m. 68: Juan Delgado.

Incidències: Més de 2.500 espectadors a la tribuna de la Nova Creu Alta en el duel que ha servit de presentació de la plantilla 22/23.

Comentaris
To Top