ESPORTS

El filial del CE Sabadell es posa en marxa amb un repte molt ambiciós

CE Sabadell B
Jordi López continua al capdavant del filial del Centre d'Esports / Lluís Franco

El filial del Centre d’Esports Sabadell ha començat aquesta setmana als entrenaments de pretemporada. Tot i que un bon grapat dels seus jugadors ja han estat entrenant amb el primer equip i arriben amb bon ritme a les cames. La plantilla estarà dirigida, de nou, per Jordi López després de la gran feina feta la temporada passada en què el filial arlequinat va aconseguir la primera plaça del grup 4 de Segona Catalana assolint, així, l’ascens a Primera Catalana amb xifres de rècord, tant de punts com de gols.

L’encarregat de formar el bloc per a la nova temporada ha estat Jaume Milà, director esportiu del juvenil de Divisió d’Honor i filial, càrrec que comparteix amb el de secretari tècnic del primer equip arlequinat juntament amb Gerard Escoda als despatxos de la Nova Creu Alta.

El repte és majúscul i és que la temporada que ve es crearà la Superlliga Catalana, una categoria a cavall entre la Tercera Federació i la Primera Catalana. L’objectiu del filial serà classificar-se per a la nova categoria mantenint-se, així, a un pas del futbol nacional. Per a assolir-ho haurà de quedar entre el 2n i el 5è classificat. El primer classificat aconsegueix l’ascens directe a la Tercera Federació.

Incorporacions

Són moltes les cares conegudes i que ja fa temps que es mouen entre el primer equip de Gabri Garcia i el filial. Vladys, Iker Hernández, Raúl Ferrer o Jaume Piñol entre altres en són alguns d’ells i, tot i que podrien tenir protagonisme amb la primera plantilla durant la temporada, seran els puntals d’un equip que va en creixement i busca reafirmar les sensacions de la temporada anterior, sense renunciar a res, però seguint un model de joc molt marcat.

CE Sabadell B

Aquesta setmana han començat les sessions d’entrenament a Olímpia / Lluís Franco

Tot i mantenir el bloc del curs passat més els jugadors que pugen des del juvenil ‘A’(Hugo Garcia, Ivan Tébar, Víctor López…), per reforçar la plantilla i poder competir amb les màximes garanties a la nova categoria el CE Sabadell B ha incorporat a Ivan Sánchez, Xavi Laborde, Martí Rafanell, entre d’altres. Tots ells arriben procedents de Primera Catalana o Tercera RFEF de la temporada anterior i donaran el punt d’experiència que necessitarà l’equip per afrontar l’exigent repte.

Pretemporada i rivals

La primera pedra de toc en la preparació per a l’inici de competició serà el Can Clota-La Plana en el partit corresponent a les semifinals de la Copa Catalunya Amateur, partit que es disputarà aquest diumenge (18 h). El conjunt arlequinat és l’equip de superior categoria que queda en el torneig. En cas d’aconseguir superar la ronda, el següent cap de setmana jugaria la final davant del guanyador del partit entre Can Cartró i Vilobí.

El filial ha quedat enquadrat al grup 2 de Primera Catalana i els seus rivals seran els següents: Alpicat, Balaguer, Atlètic Lleida, Guineueta, At. Horta, Igualada, Mollerussa, Pirinaica, Rubí, San Mauro, Sant Cugat, Sants, Tàrrega, Turó Peira i Unificación Llefià.

La lliga s’iniciarà el cap de setmana de l’1-2 d’octubre i el Sabadell B ho farà davant del San Mauro de Santa Margarida de Montbui a fora de casa. La segona volta l’obrirà el cap de setmana del 4-5 de febrer. La primera volta l’acabarà a Olímpia davant la Pirinaica, rival al qual ja es va enfrontar la temporada passada i que va quedar segon classificat al seu mateix grup, el cap de setmana del 29-30 de gener i l’acabarà el 28-29 de maig.

Comentaris
To Top