FESTA MAJOR

Festa Major de Sabadell: L’Enlaire oferirà 21 actuacions escèniques de curta durada

festa major sabadell enlairat

Al llarg de tot el dissabte 3 de setembre, hi haurà una gran varietat de propostes per a tots els públics

Arriba a Sabadell l’Enlaire, la Mostra d’Arts Escèniques de Curta Durada de la Festa Major. Es tracta d’una programació intensiva que ofereix un seguit de propostes culturals en diferents formats de curta durada. En total seran 21 actuacions escèniques que tindran lloc a la plaça de Frederic Mompou, un espai que es dividirà en quatre zones i on s’oferiran espectacles encadenats i, en alguns casos, de manera simultània.

Al llarg de tot el dissabte dia 3, des de les 10 h i fins a les 00 h, hi haurà una gran varietat de propostes per a tots els públics, com ara teatre amb música en directe, dansa, titelles, monòlegs, màgia o fins i tot un espectacle itinerant, concentrant al matí i primera hora de la tarda la programació familiar, i al vespre-nit per a públic jove i adult.

Les actuacions tenen una durada màxima de 30 minuts, es representen a l’aire lliure i en algun cas s’expliquen històries vinculades a la ciutat, com l’itinerant “Sabadell, ciutat capital i… Acció!”.

Comentaris
To Top