Ciutat

El PP de Sabadell respon davant l’aparició de rates a Can Marcet

El partit ha emès un comunicat després que el dijous passat aparegués un grup de rates a la comissaria del cos a Sabadell

El PP de Sabadell incorporarà un pla per a la millora de les condicions a la Policia Municipal de la ciutat després que el dijous passat aparegués un grup de rates a Can Marcet, la seu del cos policial. Els rosegadors van irrompre a la cuina, les dutxes i els vestidors de la comissaria.

El partit assegura que en un comunicat que sense seguretat no hi ha llibertat, “i sense policia les societats se sumirien a la barbàrie”. Per això, la presidenta del partit, Cuca Santos, ha mostrat la seva voluntat de dedicar la partida econòmica necessària dels pressupostos municipals per dotar el cos de Policia Municipal d’unes instal·lacions adients, “amb zones de treball àmplies que permetin la privacitat del ciutadà a l’hora de ser atès, zones de menjador, vestuaris i dutxes en condicions òptimes d’higiene i capacitat”.

El partit ha denunciat reiteradament els darrers anys el que considera una manca d’interès dels successius governs locals de dotar la Policia dels recursos necessaris per dur a terme les seves tasques amb màximes garanties.

“La nostra intenció és cuidar els qui ens protegeixen, sense importar-nos si això dóna vots o no, perquè som conscients de la tasca que duen a terme i de la seva vital importància”, sentencia en un comunicat el partit.

VÍDEO: Rates a la comissaria de la Policia Municipal de Sabadell

Comentaris
To Top