ESPORTS

El Sabadell fa oficial l’arribada de Sergi Garcia, cedit per l’Albacete

Sergi Garcia amb la samarreta de l'Albacete, que continuarà sent el seu club / CEDIDA

Fet. El sabadellenc Sergi Garcia es converteix en l’últim fitxatge sènior del Sabadell 22/23. L’Albacete i el Centre d’Esports han arribat a un acord per a la cessió del migcampista, que encara té contracte amb el club manxec, fins a final de temporada. Un reforç important per a Gabri Garcia en la parcel·la central que també pot aportar més poder ofensiu. El jugador ja s’ha incorporat als entrenaments aquest mateix divendres i podria estar disponible pel partit al Nou Castàlia si l’entrenador ho considera oportú.

La seva incorporació també té un toc sentimental perquè el seu pare, Jaume Garcia, també va ser jugador arlequinat durant 4 temporades, del 2000 al 2004, militant a Segona Divisió B després d’una llarga trajectòria professional en la qual va jugar a l’Espanyol, UD Las Palmas i Terrassa entre altres. El Jaume, a més, s’ha establert a la nostra ciutat, on regenta un conegut restaurant argentí, i manté una forta relació amb els veterans del Centre d’Esports. Ara podrà gaudir del seu fill també amb els colors arlequinats.

Sergi Garcia només té 23 anys, però ja ha viscut diverses experiències. Ha defensat el Badalona (18/19), La Nucia i Prat (19/20) i després va fer un pas important sortint de Catalunya per enrolar-se en l’Alabès, per jugar al filial. De totes maneres va poder tastar la Primera Divisió en dos partits, contra el Betis i el Vila-real. En total, 15 minuts. L’Albacete es fa fixar en les seves qualitats i la passada temporada es va convertir en una peça important en l’onze. Va participar en 34 partits, sumant un total de 1.617 minuts.

Precisament, a la Nova Creu Alta va oferir una gran primera part, fent anar de corcoll a Joseba Muguruza, imposant la seva gran envergadura física (1,95 m.) que no li resta capacitat de moviment ni dinamisme. Al contrari, fins i tot va jugar molts partits com a extrem, encara que ell es considera més un migcampista que pot actuar en diverses posicions. Amb l’ascens de l’Albacete a la lliga SmartBank, el club manxec considera que era millor una sortida i la cessió al Sabadell ha estat una bona alternativa per a totes les parts.

Altimira continuarà

Tot apunta que Sergi Altimira continuarà al Sabadell. Almenys fins al gener. A les últimes hores no s’ha produit cap moviment per part del Barcelona At. i el Sabadell confia arribar al termini del mercat (18 hores) sense novetats. Això voldria dir que la seva continuïtat és un fet després d’un estiu farcit de rumores sobre l’interès de diversos clubs, no només del filial blaugrana sinó d’altres com el Vila-real B i fins i tot de la lliga SmartBank.

D’altra banda, ja es coneixen els horaris de les dues següents jornades: el Sabadell rebrà al Cornellà el diumenge 11 a les 5 de la tarda a la Nova Creu Alta i viatjarà a Alcoi el diumenge 18 per enfrontar-se a l’Alcoyano el diumenge 18 a partir de les 19.30 hores. En aquests dos partits serà baixa segura el jove Jaume Piñol pel seu esquinç de turmell. El pronòstic és lleu, però l’obligarà a descansar entre dues i tres setmanes.

Comentaris
To Top