FESTA MAJOR

Marta Farrés dona la benvinguda a la Festa Major

Marta Farrés ha demanat que es respectin les dones i que no es produeixi cap incident

“Tots, els més petits i els més grans, podrem gaudir de la Festa Major”. Amb bons auguris, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha donat el tret de sortida de la Festa Major 2022. L’alcaldessa ha transmès un missatge d’optimisme en un acte a l’Estruch, des d’on ha assegurat que la ciutat ha sortit “reforçada” de la crisi del coronavirus.

L’alcaldessa ha lloat la resistència dels sectors de la cultura i de l’esport. “Heu fet una lluita titànica en aquests darrers anys”, ha asseverat. Farrés ha sortit a parlar acompanyada dels portaveus municipals d’ERC (Gabriel Fernàndez), Crida (Nani Valero), Cs (Adrián Hernández) i Junts (Lluís Matas). També el tinent d’alcaldessa Pol Gibert, entre d’altres regidors del Govern municipals

En la trobada també hi han assistit representants de les entitats culturals, esportives, econòmiques i socials.

“No volem cap agressió”

Farrés ha demanat que es respectin les dones i ha demanat que en el marc de la Festa Major no es produeixi cap incident. “Volem que la convivència sigui la protagonista de la Festa Major”, ha assegurat per després incidir: “No volem cap agressió. Només sí és sí”.

Comentaris
To Top