FESTA MAJOR

El correbars de Sabadell 2022: horaris i recorregut

L’edició de la celebració de 2022 ha estat anunciada sota el títol Corremags i la farra del Fènix

/ VICTÒRIA ROVIRA

Per al jovent de Sabadell, és un dels moments més esperats de l’any,  tot i que no se celebra des de 2019. El correbars arriba amb moltes novetats aquest dissabte, 3 de setembre.

L’edició de la celebració de 2022 ha estat anunciada sota el títol Corremags i la farra del Fènix, un joc de paraules sobre la saga cinematogràfica de Harry Potter. Des de l’organització animen a tots els participants a disfressar-se d’un personatge de la pel·lícula per gaudir encara més de la festa.

El recorregut del correbars comença a les a les 19 h des del Casal popular de Can Capablanca. La primera parada serà a la Granja Urpí, després Belles Arts, la plaça de les Dones del Tèxtil i, finalment, la plaça Dolors Viñas, ja a tocar de l’Eix Macià.

A cadascuna de les parades, es podran bescanviar tiquets per obtenir cervesa o aigua de València.

Comentaris
To Top