FESTA MAJOR

FOTOS: Centenars d’infants gaudeixen amb Reggae Per Xics i The Penguins

reggae per xics v castillo
El grup musical ha fet gaudir als més menuts / Victor Castillo

Aquest diumenge al matí, la Font de Can Rull s’ha omplert de petits i grans. Tot per veure el concert de Reggae Per Xics, amb The Penguins. El grup, que ja va tocar al Festival Observa , ha tornat a la ciutat per oferir una bona estona  de reagge, ska, dancehall jamaicà i una escenografia que simula la tripulació d’un vaixell en un viatge pel mar.

Així doncs, els més menuts han pogut gaudir d’un nou espectacle de la gira Quadern de Bitàcola. Una actuació ben divertida on han pogut cantar i ballar amb un dels grups de música infantil referents del moment.

reggae per xics v castillo

/ Victor Castillo

/ Victor Castillo

reggae per xics v castillo

/ Victor Castillo

reggae per xics v castillo

/ Victor Castillo

reggae per xics v castillo

/ Victor Castillo

reggae per xics v castillo

/ Victor Castillo

reggae per xics v castillo

/ Victor Castillo

Comentaris
To Top