FESTA MAJOR

“Ens agrada la naturalitat amb què el Triquell parla de salut mental”

Des de Tàrrega, Girona i, és clar, Sabadell. L’entrevista del Diari al cantant Triquell (Eufòria, TV3), va congregar centenars de persones provinents de diferents municipis aquest passat diumenge a la plaça de Ricard Simó, davant la redacció del rotatiu. Acabada la conversa amb el periodista Guillem Plans, tots els assistents van tenir l’oportunitat de fotografiar-se amb l’artista i que aquest els signés un autògraf.

L’Edurne, la Beth, la Berta, la Cora, la Paula, la Berta i la Inés, amb els cartells que van dedicar a l’artista / D.S.

Tot i que l’acte estava programat a les 18 h, mitja hora abans totes les cadires estaven plenes i el públic començava a omplir la plaça. A primera fila hi van seure l’Edurne, la Beth, la Berta, la Cora, la Paula, la Berta i la Inés, un grup d’amigues de 14 a 18 anys que s’han conegut recentment al pregó que va fer Triquell a la Festa Major de la seva localitat natal, Sant Quirze del Vallès. I elles, que són de Castellar, Sabadell, Olesa i Girona, destaquen que “ens agrada la seva versatilitat, la naturalitat amb què ho fa, que és atent i com parla de la salut mental, de forma natural i sense que sigui un tabú”. “Triquell, la teva veu cura les ferides”, “Triquell, ets la llum que il·lumina els dies més foscos”, “Triquell, per tu recorrem tot Catalunya” i “Triquell, ens fas sentir com a casa”, són alguns dels cartells que van mostrar les fans.

La Noa, la Mariona, l’Irma i l’Anna, amb el seu cartell dedicat a Triquell / D.S.

El cantant de Sant Quirze -i força vinculat a Sabadell- va respondre les preguntes de l’entrevista en directe, en què una desena de fans també li van poder fer una pregunta en persona. L’artista va interpretar un parell de cançons i després va dedicar més d’una hora i mitja a atendre els centenars de seguidors que es van aplegar a la plaça. El públic, molt familiar, va ser pacient i va esperar el seu torn per entrar a la redacció i compartir uns moments amb el vallesà.

L’Anna, la Clara, la Joana, l’Arlet, l’Anna, el Marc i el Pau, fent cua per aconseguir una signatura de Triquell / D.S.

En el cas de la Noa, la Mariona, l’Irma i l’Anna, de Sabadell, són un grup d’amigues de l’escola que de Triquell destaquen “la seva personalitat i el carisma”. “És un artista 360º”, diuen, subratllant “la capacitat que té de canviar d’estil”. La Festa Major són dies de retrobament, i això és el que va portar l’Anna, la Clara, la Joana, l’Arlet, l’Anna, el Marc i el Pau a dinar junts tot i ser de Sabadell, Barcelona i Tàrrega. I què van fer a la tarda? Anar a l’acte del Diari! “Hem vingut de Festa Major i ens hi hem sumat”, explicaven. “M’agrada molt el seu estil”, “a mi el seu caràcter”; “m’agrada molt Eufòria“, deien els infants.

Tot i que inicialment l’artista només preveia quedar-se a firmar autògrafs una estona, va allargar la seva estada a la redacció del Diari tot el temps que va fer falta, fins a pràcticament les 21 h, per atendre totes les persones que l’esperaven. En marxar, es va endur una bossa plena de dedicatòries i regals dels seus fans, cinc dels quals han guanyat una entrada sortejada pel Diari pel concert que farà el 13 de maig a la Sala Apolo de Barcelona.

Triquell, a l’acte de Festa Major del Diari de Sabadell: l’entrevista, en 10 titulars

Comentaris
To Top