ESPORTS

El CN Sabadell convoca eleccions a la presidència

El president de l’entitat, Claudi Martí, que optarà a la reelecció, convoca eleccions abans del previst

El centre Gran Via, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

D’aquí a set setmanes, el pròxim 20 d’octubre, el Club Natació Sabadell celebrarà eleccions a la presidència de l’entitat centenària per conèixer el 21è president. Així ho ha anunciat la Junta Directiva encapçalada pel president Claudi Martí, que decideix avançar la data d’uns comicis previstos per a finals de gener del 2023, en apuntar que “la convocatòria d’eleccions s’iniciaran el proper 6 de setembre i finalitzaran el proper dia 20 d’octubre amb la celebració de l’acte de les votacions”

Segons el mateix comunicat, la presentació de les candidatures serà del dia 23 de setembre fins al 7 d’octubre del 2022. Abans, aquest mateix dimecres, es realitzarà el sorteig de la junta electoral i la mesa electoral, a la Sala de juntes del Centre Gran Via (11 h).

Martí, a la reelecció

Martí, qui ja ha assegurat en diverses ocasions que es presentarà a la reelecció a la recerca d’un segon mandat, és president del Club Natació Sabadell des del gener del 2017, després de guanyar amb el 63,24% dels vots (1824) a Miquel Torres (1033/35,81%). Des d’aquest dimarts, comença la cursa cap a la presidència de l’entitat amb més socis de Sabadell i la segona en l’àmbit esportiu català. S’espera doncs que en els pròxims dies es faci oficial la precandidatura d’altres candidats disposats a rellevar Martí al capdavant de l’entitat.

Miquel Torres i Claudi Martí, en els darrers comicis celebrats el 2017 / LL. FRANCO

Comentaris
To Top