ESPORTS

El Mercantil retorna a Lliga Nacional juvenil davant la UE Sant Andreu

Mercantil juvenil
Més d'una dotzena de jugadors de la temporada passada continuen a Lliga Nacional / Ll.F.

Descansa aquest cap de setmana la Divisió d’Honor i alça el teló la Lliga Nacional juvenil que tindrà dos representants sabadellencs en competició: el ‘B’ del Centre d’Esports i el CE Mercantil. Hi haurà, doncs, derbi.

“Amb moltíssimes ganes”. Així resumeix el tècnic mercantilista, Marc Xalabarder, Xala, les sensacions prèvies al retorn a Lliga Nacional. Serà aquest diumenge (16.30 h) al camp d’Arrahona-Merinals Joan Murtró davant la UE Sant Andreu. “És la categoria que hauria d’estar, com a mínim, el Mercantil i el nostre primer objectiu serà consolidar-nos”, subratlla.

La temporada passada va ser perfecte. El Mercantil va ser campió del seu grup de Preferent amb una gran solvència. El tècnic és conscient que ara el rol canviarà. “L’any passat teníem l’obligació de pujar i vam ser un equip molt dominador en cada partit. A Lliga Nacional haurem de ser més camaleònics en els plantejaments. Tindrem rivals molt potents i ens haurem d’adaptar. A vegades podrem ser més atrevits i en altres fer-nos forts”.

Plat fort per començar

Precisament el primer rival és un os, la UE Sant Andreu, que voldrà recuperar la categoria perduda la passada temporada. “Serà un dels candidats a l’ascens, però sabem que tindrem les nostres opcions durant el partit i intentarem aprofitar-les”. Un avantatge és que el Xala pot comptar “amb una bona part del bloc de l’ascens. Hem completat la plantilla amb nois del juvenil B i alguns reforços, sobretot en la zona defensiva, parcel·la on hem patit més baixes”.

Per la seva part, el Sabadell B que dirigeix Conrad Garcia s’estrena aqeust dissabte (18 hores) al camp de la U. Bellvitge, que també va baixar l’any passat. Una prova de foc pel segon equip juvenil arlequinat.

Comentaris
To Top