Ciutat

Cuca Santos (PP): “Farrés ha deixat molts sabadellencs sense poder celebrar el Dia de la Hispanitat”

Cuca Santos i membres de la junta local, a la plaça d'Espanya aquest 12 d'octubre / D.S.

El Partit Popular de Sabadell ha volgut celebrar el 12 d’octubre, el Dia de la Hispanitat, instal·lant una carpa commemorativa a la plaça Espanya. La presidenta del PP de la ciutat, Cuca Santos, qui a falta de confirmació oficial serà la candidata dels populars a les eleccions municipals, ha assegurat que “estem aquí perquè no ens hem d’avergonyir i hem d’estar orgullosos de la nostra història i del nostre país. Però a diferència del què passa en altres països, aquí, a Catalunya, hi ha una meitat de la població que ens sentim catalans i espanyols i no tenim dret a celebrar la nostra festa”.

Amb la presència de membres de la junta local i diversos veïns de la ciutat, Santos s’ha dirigit explícitament a l’alcaldessa Marta Farrés per recriminar-li que “no s’ha fet cap acte per als molts sabadellencs que ens sentim representats per aquesta bandera. Entenc els seus càlculs electorals, situant-se més pròxima a l’entorn independentista, com ja es veu al Parlament o amb Sánchez, negociant amb esquerra els pressupostos. El PSC ha renunciat a l’espanyolitat, i ha deixat molts sabadellencs sense celebrar el Dia de la Hispanitat”.

La no celebració del Dia de la Hispanitat a Sabadell no ve de nou, i encara que públicament no s’hagués denunciat, amb Santos al capdavant les coses han canviat: “És el primer any que represento el PP com a presidenta i avui em toca a mi parlar. A l’Ajuntament estem orfes de representació de la Hispanitat”. Tot i el malestar de Cuca Santos, la portaveu dels populars ha allargat la mà a Farrés, confiant que entrarà a Sant Roc: “Tornarem a l’Ajuntament i oferirem l’alternativa a un govern PSC-independentisme, perquè no sigui així”.

“Els problemes reals dels ciutadans”

Tot i que encara queden vuit mesos per a les eleccions a l’alcaldia de Sabadell, Cuca Santos ja ha començat la campanya assegurant que “la marca PP està disparada i el PSOE està baixant i la Marta Farrés ho acusarà. Venim per tornar a Sant Roc, tornem forts i potents. No només tindrem el suport de gent que havia votat a Ciutadans, sinó que també d’antics convergents que ara han vist que junts pacta amb Esquerra i l’esquerra radical”. En la mateixa línia, ha defensat que deixarà les banderes de costat i se centrarà en els problemes “reals” dels ciutadans: seguretat, neteja i l’augment del cost de la vida, seran els pals de paller de Santos: “No podem permetre una societat que hi hagi pobres. A mi no em molesten els rics, perquè creen empreses, negocis i treball. Prefereixo 500 Amancio Ortega que 500 pobres. Aquest és el nostre model de ciutat, apostant per la meritocràcia”.

Comentaris
To Top