Ciutat

La plaça de la Fuensanta torna a lluir després de la reforma

inauguracio pl Fuensanta
Desenes de veïns s'han acostat a l'acte de presentació / Victòria Rovira

L’espera s’ha fet llarga, però finalment la nova plaça de la Fuensanta ja està inaugurada. La gran majoria del barri esperava la bona notícia, la gran quantitat de gent que ha assistit a la presentació oficial bé ho demostraven. L’acte ha estat festiu, amb una xocolatada popular i música d’acordió per escalfar motors.

inauguracio pl Fuensanta

La renovació de la plaça era una gran demanda d’un veïnat que no ha volgut faltar a l’acte / Victòria Rovira

Més endavant ha començat l’acte oficial. L’alcaldessa, Marta Farrès, ha reivindicat el paper de l’ajuntament: “Vam prometre arreglar-la i hem complert. Tenim clar que cal invertir a millorar Sabadell completament i ho farem”. Farrès també ha aprofitat la seva intervenció per agrair la cooperació del veïnat durant el període de reforma.

“Portàvem molts anys esperant les obres, esperem que després d’això també se solucionin altres demandes que tenim”, ha expressat la presidenta de l’associació de veïns, Loli. 

Com a novetat de les obres s’ha tornat a col·locar la placa informativa de la plaça, l’original s’havia perdut i en acabar les reformes se n’ha col·locat una substitutòria.

inauguracio pl Fuensanta

Institucions, amb Farrès al capdavant, i entitats del barri han presentat l’esdeveniment / Victòria Rovira

Autoria del projecte

El discurs de Farrès, però, no ha satisfet a tothom. Des d’ERC Sabadell, Gabriel Fernàndez, ha defensat que el projecte de reforma es va prendre durant el mandat del 2015-2019, quan un govern de coalició liderat principalment per Esquerra i la Crida va gestionar l’ajuntament.

Comentaris
To Top