Ciutat

Es reprèn el viatge als camps de refugiats a Algèria

És l’onzena edició d’aquest viatge, que s’emmarca en l’Agermanament de l’Ajuntament de Sabadell amb el Sàhara

Aquest any es reprèn la baixada als camps de refugiats de Tindouf (Algèria), després d’haver estat cancel·lada en les dues últimes edicions a causa de la covid. Serà del 23 al 29 d’octubre i en formaran part dues comissions formades per professionals del Parc Taulí i joves dels àmbits socioeducatiu i artístic.

És l’onzena edició d’aquest viatge, que s’emmarca en l’Agermanament de l’Ajuntament de Sabadell amb el Sàhara. “Treballem per posar en l’agenda política la defensa dels drets humans a tot arreu. I quan parlem d’agermanament també parlem d’establir vincles entre les persones”, ha explicat la tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell.

La comissió sociosanitària realitzarà una prospecció al territori per conèixer de primera mà l’impacte de la pandèmia als camps, tant els efectes més directes com els provocats per la manca d’accions de cooperació que s’hi han pogut dur a terme els dos últims anys. L’objectiu és poder adaptar la intervenció prevista pels pròxims anys a la situació real.

Comentaris
To Top