SANT CUGAT

L’Hospital General de Catalunya reforma i amplia l’àrea de petita cirurgia

L'Hospital General de Catalunya / ACN

L’Hospital Universitari General de Catalunya ha ampliat i reformat de forma integral l’espai destinat a la petita cirurgia. Aquesta actuació pretén millorar el confort dels pacients i els professionals del centre sanitari del grup Quirónsalud ubicat a Sant Cugat del Vallès.

Actualment, les especialitats que treballen en petita cirurgia són aquelles que utilitzen anestèsia local, sedació o anestèsia general amb períodes curts de reanimació, com la cirurgia general, dermatologia o ginecologia, entre una quinzena d’especialitats.

L’àrea de quiròfans disposa de tres sales d’operacions (una d’elles amb l’equipament per cirurgies que requereixin la tecnologia RX), tres sales de digestiu, dues polivalents i una de maxil·lofacial.

A part de l’àrea quirúrgica, les instal·lacions compten amb sales d’armariets per deixar les pertinences personals, lavabos i dutxes al vestidor, una sala de preoperatori amb sis boxs que tenen butaca i una sala de reanimació amb set boxs, un d’ells aïllat.

Comentaris
To Top