ESPORTS

El juvenil del CE Sabadell cau davant del San Francisco en una segona part per oblidar

Els jugadors del juvenil del CE Sabadell celebrant el primer gol. /Cedida CE Sabadell

El juvenil “A” del Centre d’Esports Sabadell ha caigut per tercera setmana consecutiva en la visita del San Francisco a Olímpia (2-3). Els de Marc Nomen han vist com els balears els remuntaven un avantatge de dos gols en un partit que ha tingut un final de bogeria.

El tècnic arlequinat ha sorprès els visitants amb un sistema innovador. Els 3 centrals amb Xiaoke de carriler han desconcertat al conjunt balear que li ha costat entrar al partit. En la primera arribada, prop del minut 5 de joc, Ian Martínez ha avançat als arlequinats al marcador amb un xut des de l’interior de l’àrea. No s’ha aturat aquí l’ambició dels de Nomen i Luque ha estat a prop d’augmentar la distància al marcador.

Qui sí que ha duplicat aquest avantatge ha estat Adrià Petit prop de la mitja hora de joc amb el 2 a 0 que posava el partit molt de cara pels arlequinats. Als darrers minuts del primer temps el San Francisco ha intentat donar una passa endavant, però el Centre d’Esports ha frenat bé les aspiracions visitants.

A l’inici del segon temps ha trobat el camí del gol el San Francisco, no sense polèmica. Els jugadors arlequinats han reclamat una falta a l’inici de la jugada però l’àrbitre no ha considerat així i els balears han retallat distàncies. Amb el gol, els visitants han començat a trobar amb més facilitat la porteria d’Aaron Alonso i han buscat amb insistència l’empat. També ha avisat el CE Sabadell en algun contraatac ràpid.

La insistència ha donat fruits i amb encara 25 minuts per jugar-se, el San Francisco ha posat la igualada al marcador deixant tot obert pel final de l’enfrontament. Esperonats per la inèrcia dels dos gols, els balears han tornat a provar a Aaron Alonso, que ha salvat la remuntada en una primera acció, però que no ha pogut fer res pocs minuts més tard quan els visitants, ara sí, han donat la volta al marcador.

En els darrers minuts, el Sabadell s’ha bolcat a l’atac cercant l’empat a la desesperada i les ocasions s’han anat succeint. Passat el 85 de joc, ha gaudit d’una oportunitat immillorable el Centre d’Esports per retornar l’empat al marcador amb un penal. Adrià Petit l’ha fallat fent lamentar-se a tots els arlequinats presents. En els darrers instants, el juvenil arlequinat ha tancat a la seva àrea al San Francisco, però no ha pogut concretar cap de les seves arribades i ha sumat la tercera derrota consecutiva.
Els de Marc Nomen tenen 4 partits abans de finalitzar la primera volta davant de rivals de la zona baixa que podran marcar els objectius del Centre d’Esports aquesta temporada a la Divisió d’Honor Juvenil.

Comentaris
To Top