Ciutat

VÍDEO | Així va ser l’agressió en un bar del Passeig de Sabadell

Poc abans de les 10 de la nit d’aquest dimecres, un grup de tres homes van originar una baralla en un bar a l’altura del número 45 del Passeig de Sabadell. Els fets es van desencadenar quan tres clients de l’establiment van començar a esbatussar-se, segons testimonis de l’incident. El propietari del local va amenaçar amb trucar a la Policia, advertint el grup. Davant l’advertència, van reaccionar agafant coberteria i altres materials del lloc, iniciant una agressió contra els restauradors, segons han especificat les citades fonts.

En un vídeo gravat des de l’exterior, es pot veure com es desenvolupa l’agressió. Un dels implicats, fins i tot llança una ampolla, provocant danys en el mobiliari de l’espai. L’escena va provocar escridassades i empentes entre els presents. Instants després d’originar-se la batussa, diversos efectius de la Policia Municipal de Sabadell es van desplaçar fins al lloc al voltant de les deu de la nit.

El succés va acabar amb la detenció d’un home, de 46 anys, que estaria involucrat en l’episodi, com a presumpte autor d’un delicte de danys i amenaces. A més, una persona va resultar ferida, segons fonts policials. Tot i que, segons testimonis, fins a tres persones van haver de ser ateses.

Comentaris
To Top