CASTELLAR

Castellar acollirà una festa ‘roller disco’: música i a patinar!

El club d’hoquei convertirà un pavelló en una discoteca on patinar al ritme de les cançons

Música, llums, patins i a ballar. L’Hoquei Club Castellar ha tingut una innovadora idea, pionera a la comarca i única a Catalunya: celebrar una festa nadalenca en format roller disco a la seva pista. L’entitat convertirà el pavelló Dani Pedrosa (carrer de Sant Feliu, 2)  en una discoteca, per a petits i grans, on patinar al ritme de les cançons.

La festa roller disco serà el divendres 23 de desembre, des de les 18.30h fins a les 20.30h. Per als socis del club, l’entrada serà gratuïta. Per a la resta, tindrà un preu de 3 euros. Hi estan convidats jugadors d’altres clubs i tothom que tingui ganes de patinar i de passar una bona vetllada musical.

Les festes roller disco van ser un fenòmen que es va popularitzar als anys 70 als Estats Units i, poc després, van arribar al Regne Unit. La proposta, que combina la passió per la música i el patinatge, encara és viva a algunes capitals europees, tot i que és complicat trobar locals on es dugui a terme.

A Castellar, la festa roller disco precedirà el sopar de Nadal del club d’hoquei, que acabarà fent cagar el tió i amb una sessió de discjòquei.

Comentaris
To Top