ESPORTS

El juvenil del CE Sabadell empata davant del Girona

L’11 inicial del juvenil del CE Sabadell en el partit d’avui. / Cedida

El juvenil “A” del CE Sabadell ha empatat a 0 en la visita del Girona al Municipal d’Olímpia. El partit ha estat molt disputat tot i que a la segona part els de Marc Nomen han estat superiors i han buscat amb insistència el gol.

El partit ha començat molt igualat, amb domini altern i sense arribades clares. Les primeres del partit les han tingut Manu Abalos i el jugador de l’àrea internacional del club, Oliver Nii, amb xuts llunyans aturats pel porter gironí.
També els visitants han avisat amb un parell d’arribades ben resoltes per Oriol Ciurans.

Passada la mitja hora de joc, el Centre d’Esports ha donat una passa endavant buscant avançar-se al marcador. Ian Martínez, primer amb un cop de cap desviat i, posteriorment, amb un xut creuat després d’una jugada individual, ha fregat el gol. També Quim Utges ha posat en problemes a la defensa visitant amb una jugada individual rebutjada. Amb el 0 a 0 inicial s’ha arribat al descans.

A l’inici del segon temps el Girona ha sortit amb una marxa més i ha començat a crear perill, especialment per les bandes. No obstant això, Ciurans ha tornat a aparèixer quan l’equip l’ha necessitat. Després de l’embranzida gironina, Petit ha tingut la millor del partit amb un u contra u que el porter ha aturat molt ben posicionat.

Als darrers 20 minuts de l’enfrontament, el Sabadell ha posat tot sobre el camp per emportar-se la victòria i ha tancat al Girona a la seva àrea. Però sense premi. Cañas ha tingut una gran ocasió amb un xut desviat i, als últims instants, s’ha reclamat un penal per mans que l’àrbitre no ha concedit deixant l’empat al marcador. Amb aquest punt, els de Marc Nomen tanquen el 2022 a la desena posició de la Divisió d’Honor juvenil.

Comentaris
To Top