ESPORTS

Edició de rècord a la Cap d’Any Race: més de 2.100 corredors

La fira del corredor, aquest divendres / Aina Torres

L’onzena edició de la Cap d’Any Race batrà el rècord de participació, amb més de 2.100 corredors a la línia de sortida de la plaça de La Creu Alta, demostrant que any rere any, pandèmia a part, la prova atlètica guanya en inscrits, consolidant-se com l’alternativa a la cursa dels Nassos de Barcelona: “Hi hem dipositat molts esforços, i aquesta xifra de corredors ja és un èxit. La Cap d’Any Race serà una festa, el campionat del món de les curses populars”, explica el project manager de l’entitat organitzadora, We Run, Aleix Muñío, en la prèvia de la cursa atlètica.

Les claus que ajuden a explicar aquest creixent interès per part dels sabadellencs i vallesans en córrer el darrer dia de l’any a Sabadell és l’ampliació de l’oferta atlètica, ja que enguany s’incorpora la distància de 10 quilòmetres, absent des del passat 2019, que s’afegeix a les ja habituals de 5 km i les tres curses infantils.  En l’àmbit social, permetrà que sigui una autèntica festa, on les guests starsLlaminer, Bussi i el Gran Germán–, juntament amb diverses batucades a diversos punts del recorregut, amenitzaran una onzena edició que batrà rècords i fer història, en tots els sentits.

/ A. TORRES

Pel que fa al vessant solidari, l’entitat escollida ha estat Atendis, fundació dedicada a l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual. D’aquesta manera, la Cap d’Any Race destinarà a Atendis un euro de cadascuna de les inscripcions que s’hi realitzin. Així mateix, l’acord també permetrà als usuaris de la fundació participar en l’elaboració de la bossa del corredor, que enguany “gairebé triplica el cost de la inscripció”, ha defensat Aleix Muñío.

Comentaris
To Top