ESPORTS

Pau Matarín, entre els millors a Veneçuela

/ CEDIDA

El jove ciclista sabadellenc, Pau Matarín, ja es troba a la ciutat després de participar en la Volta al Táchira, una de les proves més importants de l’Amèrica del Sud, i que compta amb diversos equips de l’UCI Pro Tour. Enguany, l’equip de Matarín, Torres Barceló – Huesca La Màgia, va ser un dels equips convidats a participar-hi, permetent al jove sabadellenc disputar la seva primera prova amb més de tres etapes: “Mai n’havia fet cap, i l’experiència ha estat profitosa, malgrat que s’ha gaudit i patit a parts iguals”, explica.

L’estat de les carreteres veneçolanes van passar a factura a molts ciclistes del pilot, entre els quals Matarín, que al llarg de les vuit etapes va patir set punxades de roda i un canvi, entre altres contratemps, obligant-ho a baixar de la bici en la darrera etapa: “Al principi, semblava impossible acabar la volta sense caure de la bici. Aquí és diferent, a batzegades. A Europa, el ritme és més alt, sense tantes parades durant l’etapa”.

/ CEDIDA

Copa Espanya

Ara, i un cop iniciada la temporada, Matarín ja es prepara per a l’estrena de la Copa Espanya a final de mes a Badajoz, on confia ser protagonista en les proves de muntanya, i al trofeu Lehendakari, amb l’objectiu d’acabar entre els deu primers: “Caldrà ser molt regular. A la Copa Espanya, amb fugues o ben situat, vull deixar-me veure en etapes amb ports de muntanya”.

Comentaris
To Top