Ciutat

La col·laboració ciutadana evita la fugida de dos conductors beguts després d’un accident

Un cotxe de la Policia Municipal de Sabadell / D.S.

La col·laboració ciutadana va ser clau perquè dos conductors beguts no fugissin després de veure’s implicats en accidents de trànsit a Sabadell. Els fets van tenir lloc en un marge de menys de 14 hores i a pocs metres l’un de l’altre. Ambdós superaven més del triple la taxa màxima d’alcoholèmia permesa.

La primera denúncia va arribar sobre les sis de la matinada del passat dissabte, quan un turisme va xocar contra dos d’estacionats al carrer de Mont Blanc, a l’altura del número 41. L’home va intentar marxar del lloc, però el van aconseguir retenir. I el jove que anava al volant, de 27 anys, va donar un resultat positiu en el test, amb un resultat de 0,84 mg/l i li van immobilitzar el vehicle.

A la tarda, al voltant de tres quarts de vuit, al carrer del Puig Major, va haver-hi un accident entre dos cotxes i un va provar la fugida, impactant contra dos d’estacionats a la via pública. La persona que anava al volant, també de 27 anys, va donar un resultat de 0,85 mg/l. A més, tal com van comprovar els policies, tenia una ordre vigent de suspensió judicial temporal del carnet. Li van immobilitzar l’auto.

Comentaris
To Top