ESPORTS

El Sabadell s’encalla en atac i perd solidesa

Instants després del gol que acabaria donant els tres punts al Numancia / LL. FRANCO

“Ens hem de treure les pors de les errades i anar a buscar el rival”, reconeixia el tècnic Miki Lladó, després d’encaixar la seva primera derrota des de la seva arribada a la banqueta de la Nova Creu Alta. Les cinc jornades sense perdre, sumant nou punts de quinze possibles, la millor ratxa de l’equip d’aquesta temporada, només haurà servit per no despenjar-se, per continuar en la lluita, ara des del descens.

L’equip va recordar en certs aspectes, com l’ofensiu, la imatge exhibida davant l’Alcoyano, en el darrer partit jugat a la Nova Creu Alta, ara fa tres setmanes. Amb una diferència, que aquesta vegada el Numancia, sense assumir massa riscos, en va tenir prou per endur-se els tres punts: “És un cop dur. Estàvem en un molt bon moment, però és millor que les derrotes així i no d’una altra manera”, afegia un resignat Miki Lladó, mentre reconeixia que “ens està costant sumar més punts del que hauria de ser. Necessitem més punts com a local”.

El Centre d’Esports Sabadell acabaria rematant tres vegades entre els tres pals, una de les quals en el primer temps que hauria pogut canviar el guió del partit, en un duel on la posició de Pau Víctor i la titularitat de Cristian Herrera serien les principals sorpreses de l’onze: “Amb el trident Cristian-Moha-Pau és qui té més capacitat per defensar el carril. És el que té més cames i més entesa per fer-ho”, defensava, davant els mitjans. Al vestidor, a través de Moha Keita i Ricard Pujol, se’n feien creus de com s’havia pogut ‘malbaratar’ els primers 45 minuts, veient una reacció a partir de la segona meitat, tal com va explicar el defensa arlequinat: “Ens hem de quedar amb la segona meitat que hem fet, convençuts que podíem treure els tres punts fins al final”.

Per la seva banda, el davanter Keita treia ferro al joc de la primera meitat i defensava que “si hagués entrat la que hem tingut, tot hauria estat diferent. Hem de mirar cap endavant i continuar treballant, perquè les victòries arribaran”. La primera oportunitat, aquest diumenge a Elda, al camp del líder.

Miguel de Hita

El partit davant el Numancia va comptar amb la presència de l’exdirector esportiu Miguel de Hita, qui va aprofitar el cap de setmana per fer un tour per Catalunya i veure diversos partits de Segona, Tercera RFEF i Divisió Honor juvenil, acompanyat del secretari tècnic del Linares, Antonio Matez. De Hita tornava a Sabadell després de posar fi a la seva etapa, primer com a secretari tècnic i després com a director esportiu el passat estiu.

D’altra banda, aquest dimarts, l’equip torna a la feina després de dos dies de festa, programats abans del partit contra el Numancia. Jugadors com Alberto Fernández van aprofitar aquestes 48 hores per anar a Madrid.

Comentaris
To Top