Oci i cultura

El Ceba’t Festival anuncia una tercera edició per consolidar-se a la ciutat

ceba't 23

Hi van assistir més de 3.000 persones, més de la meitat de fora de la ciutat

/ DAVID CHAO

El Ceba’t Festival es va tornar a celebrar aquest cap de setmana passat, 4 i 5 de febrer, a Fira Sabadell, on van assistir més de 3.000 persones. Gairebé el 60% eren de fora de la ciutat, segons l’organització. “Tot això, ens dona forces per pensar en una tercera edició i consolidar-nos en un festival que sigui una referència a la nostra ciutat”, anuncia el director de l’esdeveniment, Jordi Lozano.

En aquesta segona edició, i amb l’experiència de l’any passat, es van millorar molts aspectes organitzatius i de control. A diferència de l’any passat, les activitats es van concentrar a l’interior de Fira Sabadell, amb un aforament delimitat per sota de la capacitat de l’equipament per millorar l’experiència dels assistents, que van poder entrar i sortir del recinte lliurement.

El festival va centrar tota l’atenció a millorar l’experiència dels infants a través de serveis, activitats i espectacles musicals i de màgia en directe, que es van repetir fins a sis vegades cadascun dels dos dies, dissabte i diumenge.

L’espai, obert des de les 10h fins a les 19h, va gaudir de la visita de personatges animats molt populars, que també protagonitzaven els espectacles a l’auditori. Els nens i nenes van poder gaudir de fins a sis inflables, de tallers de pintacares, tatuatges infantils, globoflèxia, llits elàstics, un espai Minikids 0-3 anys amb una zona de lactància i un aparcament de cotxets. Un photocall on podien fer-se fotos amb els personatges animats, l’espectacle de màgia i l´espectacle musical infantil.

També un dels èxits d’aquest festival ha estat la participació i col·laboració dels assistents a l’atracció de la “ruleta dels regals” que era benèfica per la Fundació Parc Taulí de Sabadell. Els beneficis aniran destinats a Pediatria i es farà pública a la roda de premsa que es realitzarà el 20 de febrer a les mateixes instal·lacions del Parc Taulí amb el director de la Fundació i amb la presència dels principals patrocinadors i col·laboradors del festival.

“Creiem que l’objectiu s’ha assolit: 3.000 espectadors a l’espectacle infantil a l’Auditori, 1.500 persones han pogut veure l’espectacle de màgia, hem pintat 1.500 cares, 1.500 tatuatges, 2.000 globos personalitzats, 1.500 nens han pogut pujar als llits elàstics, els inflables no paraven i a la sala Minikids ha rebut una mica més de 600 nadons”, assegura Lozano.

Comentaris
To Top