ESPORTS

Miki Lladó: “Quan venen corbes tots hem de donar el màxim”

Miki Lladó durant una sessió d'entrenament a Sant Oleguer / Lluís Franco

Tot i la dolorosa derrota contra el Numancia que va significar caure de nou en la zona de descens, el Sabadell afronta la visita al camp del líder Eldense “amb les eines i energia suficients per posar-li les coses difícils i guanyar-lo”, segons el tècnic arlequinat, Miki Lladó.

Les ratxes s’han invertit. De cinc jornades sense perdre s’ha passat a una dinàmica de quatre sense guanyar. Miki Lladó fa la seva interpretació: “tot a la vida és qüestió de perspectiva. Si només mirem el ‘3 de 12’ dels últims 4 partits, es podria parlar de dinàmica nefasta i que tot va malament. En canvi, jo també puc dir que hem fet un ‘9 de 18’ que mai s’havia assolit aquesta temporada en un bloc de 6 jornades. Fora de casa l’estadística és un ‘5 de 9’ que és positiva. Per damunt de tot, jo em quedo amb un indicador: l’equip ha demostrat que sempre competeix”.

És conscient que diumenge (18 h) es trobaran un rival molt potent. “Així ho demostra el seu lideratge i el fet que encara no hagi perdut a casa. Però no ens podem agafar a això sinó concentrar-nos en la nostra feina. Com a visitants som un equip sòlid, hem de fer-nos respectar, atacar la seva última línia i al mateix temps protegir-nos perquè estem davant d’un molt bon equip. La clau és dominar diferents registres”.

El partit d’Elda inicia, segons el tècnic, un nou escenari: “s’obre un bloc de sis partits que acabarà amb la visita del Barcelona At. i el vestidor s’ha marcat un objectiu”, sense dir cap nombre de punts. “Això és com pujar La Rabassada i quan venen corbes cal estar preparats i donar tots el màxim: els jugadors, el cos tècnic, el club i l’entorn. No es tracta de buscar culpables sinó d’estar units”.

Athuman, baixa

A més de Sergi Garcia, a qui encara li queden dues setmanes, Miki Lladó afegirà dues baixes més. Per un costat, el sancionat Pau Víctor i per una altra, el central Ismael Athuman, qui pateix un trencament muscular al terç mitjà del bíceps femoral de la cama esquerra i podria estar entre 4 i 6 setmanes fora de combat. Miki Lladó encara no té decidit com suplirà l’absència del màxim golejador. “Tenim dues estructures i quan hem jugat amb una punta hem fet un ‘6 de 6′. També podem sortir amb dues puntes, ja veurem. El més important és l’empenta i l’actitud de tot l’equip”. D’altra banda, l’Eldense tindrà les baixes de Soberón i Álex Martínez, “un defensa fantàstic que millor no hi sigui”, confessa el tècnic.

Ha deixat entreveure que el porter Adrià Ortolá i Raul Baena tenen opcions de debutar. “És un partit en el qual necessitem taules i experiència. Ja han completat dues setmanes amb el grup, com Alberto Fernández, i això és positiu”. Ha deixat clar, però, que “aquí ningú juga per decret i s’ha de guanyar el lloc”.

El Sabadell començarà el partit en zona de descens i l’Eldense podria fer-ho com a segon classificat si el Castellón guanya a l’At. Balears diumenge el matí, una opció que no li desagrada al tècnic: “pot ser una arma de doble fil, però si nosaltres tenim la pressió de sortir de sota, ells també la tenen per mantenir la primera posició que és molt important“.

Comentaris
To Top