ESPORTS

La UD Logroñés pot igualar un rècord negatiu del Sabadell

Jaume Bonet va marxar del Sabadell sense conèixer el triomf en 11 jornades / D.S.

Quatre mesos sense conèixer la victòria. La UD Logroñés arriba a la Nova Creu Alta aquest diumenge immersa en una crisi de resultats esfereïdora. L’última vegada que va celebrar un triomf va ser el 23 d’octubre de l’any passat quan es va imposar a El Collao davant l’Alcoyano (0-1). Han passat quatre mesos i un total de 15 jornades.

Ja significa la pitjor ratxa de l’equip de La Rioja en la seva curta història. De fet, es troba a només un partit d’igualar els 16 partits consecutius sense guanyar del Tudelano a la Primera RFEF de la passada temporada.

Un rècord compartit?

Si aquest diumenge no suma els tres punts a la Nova Creu Alta, també igualarà un trist rècord negatiu del mateix Centre d’Esports Sabadell. La temporada 2005/06, el conjunt arlequinat va encadenar 16 partits sense conèixer la victòria, repartits en tres entrenadors diferents: el desaparegut José Luis Montes (4 jornades), Jaume Bonet (11 jornades) i Manolo Fernández, qui va afegir un partit més en el seu debut abans de trencar la dinàmica negativa i fregar el miracle d’una salvació que no es va produir.

El Sabadell va protagonitzar la pitjor desfeta esportiva de la seva història, caient a la quarta categoria estatal (llavors Tercera Divisió) per demèrits sobre el terreny de joc. Bonet va marxar del club sense conèixer la victòria, una situació molt similar a la viscuda per Kiko Ramírez quan va substituir a Toni Seligrat la temporada 18/19. Va guanyar el primer i després, 10 jornades de foscor. També va perdre Antonio Hidalgo en el seu debut: en total 11 jornades. Almenys es va poder evitar el descens a l’última jornada en l’inoblidable partit d’Olot.

Kiko Ramírez va sumar 10 jornades sense conèixer la victòria / Ll.F.

No tindria la mateixa sort el Sabadell 82/83, a Segona A, després d’encadenar 12 partits (tres mesos) sense celebrar una victòria en una campanya molt estranya. De fet, el conjunt arlequinat va arribar a ser líder en el primer tram del campionat, però va entrar en aquesta dinàmica desastrosa que l’arrossegaria a la zona de descens de manera irremeiable. El canvi a la banqueta (Julià Garcia per Poli) va arribar massa tard i la millora de resultats seria insuficient per evitar la caiguda, per primera vegada, a la Segona Divisió B.

Comentaris
To Top