ESPORTS

Queralt Castellet s’acomiada del Mundial

/ RFEDI

La sabadellenca Queralt Castellet ha quedat eliminada tot just començar en el Mundial que s’està celebrant a Bakuriani (Geòrgia). La subcampiona olímpica, que aquest matí s’estrenava a les rondes classificatòries, no ha pogut acabar amb èxit cap de les dues baixades del half pipe.

Segons s’ha encarregat ella mateixa d’explicar, Castellet encara es preguntava quin havia estat el motiu exacte de les dues caigudes: “He caigut en el Bs5. Aquest és el truc més còmode i fàcil i no sé què ha passat realment. Potser vaig topar amb un sotrac i vaig canviar la línia o el vent… hauria de veure la repetició, però és un truc que pot haver-hi un mur al davant i em surt igualment”, ha explicat, a les xarxes socials. En la segona i darrera ronda, ha lamentat aquest final perquè “realment ha estat una tonteria, perquè m’estava sortint una ronda a la perfecció durant els entrenaments”. Castellet ha acabat penúltima, amb una puntuació de 33.50, obtinguda a la primera de les dues rondes. “Al final, el cap pot jugar-te-la i s’ha d’aprendre de tots els segons que se’ns brindi l’oportunitat de fer-ho”.

Amb aquest desenllaç, Castellet s’acomiada fins als pròxims campionats del món, on intentarà treure’s l’espina de Bakuriani 2023. Aquesta temporada, la subcampiona olímpica i doble medallista mundial ha guanyat a Copper Mountain, a la Copa del Món, una quarta posició a Laax, una sisena posició als X Games i un top 10 a Califòrnia (Mammoth Mountain).

Comentaris
To Top