ESPORTS

Ara només falta trobar el gol

A dalt, Álex Gualda, a terra, lamentant-se d’una ocasió malbaratada a la segona meitat / LL. FRANCO

Ni l’Eldense (5), el líder del grup 2 de la Primera RFEF, ha encaixat menys gols que el Centre d’Esports Sabadell (5) durant aquest 2023. Registres d’equip de play-off si en la parcel·la ofensiva el conjunt arlequinat no fos un dels equips que menys gols ha estat capaç de fer en aquest 2023 (6), només superat per la UD Logroñés (3) –pròxim rival que visitarà la Nova Creu Alta–, el Nàstic de Tarragona (4) i l’Alcoyano (5). Davant el Real Múrcia es va tornar a complir aquesta màxima: solidesa defensiva però falta de brillantor en la darrera passada, en els metres finals. Des del 8 de gener, el CE Sabadell només ha guanyat un dels quatre partits que ha jugat el conjunt arlequinat com a local.

Aquesta vegada, però, era el primer rival d’entitat que visitava la Nova Creu Alta des de l’arribada de Miki Lladó a la banqueta. “El Múrcia té una gran plantilla i no ha sabut jugar perquè mèrit ha estat nostre”, recordava, el tècnic santcugatenc. Els Pedro León, Pablo Ganet, Dani Romera o Loren Burón van passar amb més pena que glòria per Sabadell, gràcies al bon paper arlequinat, ara molt fiable al darrere, amb el 5-3-2 i amb Ortolá sota pals –només un gol de penal encaixat–.

Una bona posada en escena davant els pròxims compromisos que haurà d’afrontar l’equip a la Nova Creu Alta –UD Logroñés, a banda– amb les visites de Barcelona Atlètic, Nàstic de Tarragona i Castellón. “És cert que ells no han generat, però nosaltres tampoc. Ha estat un partit de la categoria. L’equip ha estat francament bé en fase defensiva i l’equilibri ha estat bo i sa, entre l’atac i la defensa. Personalment, estic molt satisfent, i fent les coses així tindrem moltes possibilitats de guanyar punts”, assegurava Lladó.

Miki Lladó es mossega la llengua

El guió del partit, però, hauria pogut canviar radicalment si l’àrbitre hagués xiulat una falta a dins l’àrea d’Alberto Fernández. Sobre aquesta acció s’hi va pronunciar un Miki Lladó que es va haver de mossegar la llengua, després del precedent d’Elda. “Ha estat penal. Algun dia ens en xiularan, a casa”, va assegurar, amb un somriure irònic. Des de la temporada passada, en un CE Sabadell – San Fernando, que al CE Sabadell no li xiulen un penal a la Nova Creu Alta.

Lladó, qui molt probablement dirigirà aquest dissabte a Lezama el seu darrer partit abans de la sanció –el club ja sap la decisió del jutge d’instrucció de sancionar el tècnic amb quatre partits– va avançar que les molèsties de Cristian Herrera s’havien quedat en un ensurt, a falta de les proves mèdiques definitives per descartar qualsevol lesió. Qui segur que no podrà jugar davant els cachorros serà Alberto Fernández, en veure la cinquena groga.

D’altra banda, Lladó va destacar l’actuació del molts jugadors, entre els quals Armando Corbalán, qui no va voler entrar en polèmiques arbitrals i va comentar “ens hem de centrar en allò que podem controlar. L’equip va millorant i avui s’ha vist, traient un punt davant un bon equip”.

Comentaris
To Top