Vallès

​Desconvoquen la vaga dels busos interurbans del Vallès Occidental

Un autobús de la línia A1 a Sabadell | Aina Torres

Les direccions de Sarbus i La Vallesana i el comitè d’empresa han arribat a un acord i han desconvocat la vaga dels autobusos interurbans del Vallès Occidental. D’aquesta manera, no hi haurà aturada aquest dijous, en la segona jornada prevista, després de la convocatòria d’aquest dimarts, coincidint amb la tornada a l’activitat acadèmica passada la Setmana Santa.

Així, la jornada es mantindrà amb normalitat i no hi haurà anomalies en el servei. El passat dimarts es van establir serveis mínims en hores punta entre la desena de línies que cobreixen els recorreguts de la comarca, especialment a les estacions de Terrassa, Sabadell i Sant Cugat.

Aquesta mesura pretén, tal com ha indicat l’empresa, “mantenir una reunió entre les dues parts que permeti acostar postures en el procés de negociació”. La companyia ha agraït “la voluntat de diàleg” i ha subratllat “el ferm compromís d’oferir un servei de qualitat”.

Des del comitè d’empresa han indicat que reclamen millores laborals, més enllà d’un tema econòmic, es tracten de “problemàtiques” que afecten el dia a dia del més de centenar de conductores i conductores que cobreixen els diferents recorreguts. I que la decisió de la vaga va ser “l’última opció”, després d’uns dos anys en una situació “encallada” i que ara esperen que se solucioni.

Vaga indefinida als autobusos de Sarbus i La Vallesana: consulta els serveis mínims

Comentaris
To Top