Ciutat

Detingut un fals operari després de la mort d’un home electrocutat a la dutxa

El propietari del domicili va morir a la dutxa en rebre una forta descàrrega

Els Mossos d’Esquadra han detingut un fals operari per un delicte d’homicidi imprudent a Sabadell. L’arrestat, de 36 anys, va revisar el quadre elèctric d’un pis de la ciutat i, dies després, el propietari del domicili va morir a la dutxa en rebre una forta descàrrega. També se li atribueix un delicte de falsificació de document mercantil i intrusisme.

Els fets van tenir lloc el passat 1 de desembre, quan la víctima va trucar a la seva companyia per alertar d’una incidència en el sistema elèctric. El dia 13, després de la revisió del fals operari, l’home va morir a la dutxa per culpa de la descàrrega que va patir. Els Mossos van iniciar una investigació, que va acabar el passat 30 de març amb la detenció.

El jutjat d’instrucció número 4 de Sabadell va rebre el detingut, el passat 31 de març, en la marc de la causa que s’està instruint per un delicte d’homicidi per imprudència. El magistrat va acordar la llibertat provisional per al detingut amb les mesures cautelars de compareixences quinzenals en el jutjat i retirada de passaport i prohibició de sortida del territori.

Comentaris
To Top