ESPORTS

CNS i Escola Pia cauen als vuitens de Copa Catalunya

L'Escola Pia intentarà vèncer l'Hospitalet per sortir de la zona vermella. / Arxiu

Els dos darrers equips sabadellencs que quedaven vius a la Copa Catalunya de futbol sala han caigut derrotats als vuitens de final. L’Escola Pia es va veure superat pel Mataró a Can Colapi (2-3). No obstant això, el partit cabdal de la setmana per als de Pedro Donoso serà avui (18h) a la pista de l’Hospitalet Bellsport, quart classificat a la taula. Els escolapis, que es troben a 2 punts de sortir del descens, necessiten el triomf en una jornada de vital importància per l’enfrontament entre els dos equips que marquen la salvació (Canet i Calvià-Palma).

“Crec que a la Copa vam fer un partit molt bo i complet i només les parades del porter del Mataró van evitar que guanyéssim. Estem en el millor moment de la temporada i necessitem els punts. Ens mirem a nosaltres i sabem que si fem les coses bé salvarem la categoria”, explicava el tècnic, Pedro Donoso.

El Club Natació Sabadell agrairia també el triomf de l’Escola Pia ja que l’Hospitalet, que tanca la zona de playoff, es troba només 3 punts per sobre dels nedadors que visiten al filial de l’Industrias Santa Coloma (18h). Els nois d’Adri Sánchez es volen refer de l’eliminació davant el Cerdanyola a la Copa Catalunya (7-8) aconseguint un triomf que els mantindria a la lluita per a les posicions de privilegi.

“Al partit de Copa vam fer una bona primera part, però a la segona ens va faltar concentració i vam cometre massa errades. No mirem encara al playoff perquè l’únic objectiu que ens marquem és guanyar el cap de setmana i acabar el més amunt que poguem. Sabem que és una bona oportunitat per a deixar enrere un rival que tenim a només 3 punts”, afirmava l’entrenador Adri Sánchez.

Tancat per als dos equips el capítol de la Copa Catalunya, el final de lliga cada vegada és més a prop i escolapis i nedadors necessiten continuar sumant per a mantenir ben vives les seves aspiracions de permanència i playoff, respectivament.

Comentaris
To Top