ESPORTS

Miki Lladó: “Ho tenim a prop, però encara no està fet”

Miki Lladó veient el partit des de la zona alta de tribuna juntament amb Jaume MIlà / Lluís Franco

Miki Lladó, va complir el seu penúltim partit de sanció. Mentre el seu segon Gerard Bofill ha completat un espectacular ’15 de 15′ a l’àrea tècnica, el santcugatenc ha viscut la gran victòria davant l’At. Balears a la zona alta de tribuna, acompanyat del director esportiu, Jaume Milà. En la roda de premsa, no podia amagar la seva gran satisfacció.

CREIXEMENT DE L’EQUIP: “Ha fet un molt bon partit. Al creixement defensiu, s’ha afegit últimament l’encert amb pilota i això és conseqüència de la confiança individual dels jugadors. Només puc dir que estic molt orgullós de l’equip, l’afició i també aquest club, que és molt especial”.

CONTINUÏTAT EN EL JOC: “El nivell col·lectiu ha sigut molt alt, gairebé podem parlar d’un rendiment global superb. Fins i tot després de l’empat, hem mantingut la mateixa línia, és el procés natural d’aquest equip. Aquest ‘9 de 9′ demostra que tenim força al cap i a les cames”.

PERMANÈNCIA MÉS A PROP: “Són 45 punts i ens allunyem de la zona de perill. Ara estem nadant els 100 m braça amb el cap fora de l’aigua i hem de continuar fent piscines. Ho tenim a prop, però encara no està fet. Ja hem de pensar en el pròxim partit davant l’Intercity amb la mateixa mentalitat de sortir a guanyar”.

INDIVIDUALITATS: “Diré tots els noms dels jugadors, ara alguns estan sobresortint en el seu nivell. Personificar amb un sol jugador seria com una falta de carinyo per la resta. Estic molt feliç per a tots ells i també per l’afició, que ha pogut gaudir de dos grans partits a la Nova Creu Alta en una temporada complicada”.

RETORN DE MOHA: “Ha tornat a fer de Moha al camp, amb ganes de desequilibrar i crear perill. És normal que en una convivència i relacions humanes puguin haver-hi desavinences… Jo tampoc encerto en totes les decisions i a vegades es poden produir tensions. Però la seva resposta al camp ha estat molt bona”.

EXEMPLE DE VLADYS: “M’agrada que tot li surti bé perquè és l’exemple per la pedrera. Tenim diversos jugadors de la casa entrenant i això és positiu pel club. Estic content pel seu gol, però encara més per aquell control que ha fet en una pilota llarga que ha controlat. Això demostra que pot ser un gran jugador pel Sabadell”.

“No ens podem relaxar”

Adrián Ortolá no ha tingut gaire feina, però continua transmetent una gran seguretat. “Hem fet un gran partit en tots els aspectes. Hem estat molt bé en defensa i, de fet, ells només han tingut l’ocasió del gol. La defensa parteix del primer davanter, és feina de tots. I amb pilota l’equip ha estat espectacular. També cal destacar el paper fonamental d’aquesta afició”. El porter, però, ha llançat un missatge clar: “la situació ha millorat, però ara no ens podem relaxar”.

Guillem Molina, fent tàndem amb Pau Resta, torna a ser el mur de la temporada passada. “La solidesa és clau i a partir d’aquí, hem dominat i l’equip ha tingut sempre la iniciativa del joc. Hem fet un partit molt complet”.

Comentaris
To Top