ESPORTS

Miki Lladó: “Bona reacció; i ara, a pensar en el partit de la temporada contra La Nucía”

Miki Lladó ha viscut intensament el seu últim partit fora de la banqueta a l'estadi Antonio Solana / Lluís Franco

A Miki Lladó li ha tocat patir fora de la banqueta per última vegada aquesta temporada. El seu contacte amb Gerard Bofill ha estat constant durant el partit i al final estava satisfet amb l’empat, valorant la reacció de l’equip i pensant, sobretot, en clau de futur. El santcugatenc només té al cap el duel contra La Nucía de diumenge que ve (12 h) a la Nova Creu Alta.

PUNT VALUÓS: “Sumar un punt a fora sempre és positiu. Per a mi, és més dolç que agre. Mantenim les diferències amb l’Intercity amb l’average guanyat”.

CANVI DE GUIÓ: “És evident que encaixar un gol al principi condiciona i complica el partit. Però a partir del minut 15, l’equip s’ha refet i ha dominat la situació, sense crear massa perill”.

BONA REACCIÓ: “El més positiu és que aquest equip sempre sap reacció davant situacions adverses, sigui amb els jugadors que surten a l’onze o els que s’incorporen des de la banqueta com ha passat a la segona part. Hem empatat i penso que hem gaudit d’ocasions suficients per guanyar. Hem buscat la victòria fins al final, només ens ha faltat definir. Ells han patit moltíssim en defensa i el Sabadell ha demostrat que volia guanyar els tres punts. Ha estat un i sumem”.

BAIXA DE RICARD PUJOL: “Teníem pensat l’opció de Sergi Garcia pel carril esquerre, però d’inici era una mica arriscat perquè feia molt temps que no jugava. Amb la lesió de Ricard Pujol, hem pensat que el Marc Vargas podia donar-nos amplitud per la banda. Després, el Sergi ha sabut adaptar-se molt bé amb una feina molt sacrificada i tot l’equip ha fet un pas endavant. L’abast de la lesió de Ricard? No feia gaire bona pinta…”

EL PARTIT DE LA TEMPORADA: “Continuem amb la bona línia i ara ja hem de centrar tota l’atenció en el partit contra La Nucía. És el partit de l’any, el partit de la temporada, el partit de la permanència. Tensió? Tampoc és l’última jornada, però estem molt a prop de l’objectiu i amb el suport de l’afició hem d’arribar als 49 punts i deixar la feina feta per poder afrontar amb més tranquil·litat els dos darrers partits”.

RETORN A LA BANQUETA: “Sempre és complicat estar a fora 4 partits. És cert que des de dalt, tens més capacitat de veure els detalls, però no és el mateix. Amb el Gerard i tot el cos tècnic fem un bon equip, estem molt endollats en la nostra feina”.

FOTOS: LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top