Ciutat

Denunciat per fer una barbacoa al rodal tot i la prohibició vigent

Des del passat 15 de març, està prohibit fer foc a zones forestals o àrees properes

Els Agents Rurals van denunciar aquest passat cap de setmana una persona que estava fent una barbacoa al rodal de Sabadell. Concretament, tal com han detallat, va ser a tocar de la masia de Can Pagès, al Torrent de Colobrers. Els efectius van trobar la persona fent una barbacoa, tot i que no disposava d’autorització per fer-la.

Des del passat 15 de març, i fins al 15 d’octubre, està prohibit fer foc en zones forestals o àrees properes. Una mesura que es va prendre arran de la falta de pluges i que multiplicava el risc d’incendis. Agents Rurals ha posat l’accent en què el país es troba en un context difícil tot i les pluges dels últims dies. I han insistit que la prohibició de fer foc al bosc i zones properes s’estén fins al 15 d’octubre.

Aquesta indicació ve determinada pel Decret 64/1995 en el qual s’estableixen les multes i també hi ha els condicionants per fer barbacoes dins d’aquest termini com, per exemple, que es dugui a terme en una edificació tancada a quatre parets i amb la sortida de fums protegida.

Comentaris
To Top