Vallès

Renuncia un candidat del PP a Cerdanyola que va saltar al camp de l’Espanyol després del partit contra el Barça

És el segon cas conegut a les llistes dels populars

L’escena dels aficionats radicals de l’Espanyol saltant al camp en plena celebració del títol de Lliga del Barça continua portant cua. El número 11 de la llista del PPC a Cerdanyola del Vallès ha presentat la renúncia al partit després de ser enregistrat durant la invasió de camp a l’RCDE Stadium.

Fonts del PPC han assegurat que Carlos Ferrer-Calbetó ha assegurat que si sortís escollit no assumiria l’acta de regidor després que el partit li demanés la renúncia. Ferrer-Calbetó no és militant dels populars.

Segon cas al partit

Aquesta és la segona renúncia d’un candidat del PP després dels fets a Cornellà. El fins ara candidat de Cerdanyola se suma així al número 9 de la llista a Sant Joan Despí, Yago Darnell, que va presentar la renúncia el dilluns. Darnell va ser enregistrat colpejant i tirant a terra una càmera de televisió després del partit entre l’Espanyol i el Barça durant la invasió de camp per part de seguidors de l’Espanyol.

Fonts del PPC asseguren que tant Darnell com Ferrer-Calbetó han presentat un document signat on es comprometen a no acceptar l’acta de regidor en cas de sortir escollits.

Comentaris
To Top