Eleccions municipals 2023

El PP Sabadell no descarta pactar amb el PSC: “Si cal arribar a acords la Cuca posarà per davant els interessos de Sabadell”

roda premsa pp
Fernández ha donat suport a Santos abans dels comicis / Aina Torres

El president del PP a Catalunya, ha visitat Sabadell aquest diumenge. Alejandro Fernández ho ha fet per donar suport a l’alcaldable del seu partit, Cuca Santos. Trobada que s’ha celebrat a la Cafeteria Boheme, on el popular s’ha mostrat molt optimista de cara a les eleccions del 28 de maig: “Molt probablement tindrem la clau del pròxim govern a Sabadell”, ha reblat.

Davant la pregunta dels pactes i en el cas d’haver d’escollir entre un govern del PSC, o un liderat per ERC, Fernández s’ha mostrat clar: “Si cal arribar a acords, la Cuca posarà per davant els interessos de Sabadell i després els del PP”. No obstant això, el popular ha considerat que primer “cal obtenir bons resultats i confiem en tenir-los” perquè “a Sabadell tot i que mai ens ha estat fàcil portem una llarga temporada fent un treball intens”.

roda premsa pp

Fernández confia en tenir bons resultats / Aina Torres

Fernàndez també ha demanat “un vot de confiança”, dirigint-se a exvotants d’altres formacions de la dreta. “Ara els hi demanaria que ens donessin una oportunitat a Cuca Santos i al PP. Si Santos té la clau, la utilitzarà millor del que ho va fer Ciutadans. El PP és molt més adient per als interessos de Sabadell”, ha assegurat.

Pel que fa als projectes locals, el popular s’ha mostrat respectuós: “Les propostes són de la Cuca, el que si cal, però és un Quart Cinturó com Déu mana i impulsar una llei antiokupa des del Parlament”, ha afegit.

Després de les seves paraules, ha intervingut Santos. L’alcaldable ha agraït la presència del seu president i s’ha mostrat convençuda: “Diumenge tornarem amb força a la plaça Sant Roc”.

Comentaris
To Top