Eleccions municipals 2023

Joan García (Ciutadans): “No hem tingut el suport de la ciutadania de Sabadell, haurem de repensar el nostre espai”

Ciutadans es queda fora de l’Ajuntament. Els taronges han perdut tots els seus regidors i no formaran part del nou consistori en obtenir 884 vots i un 1,13% del total. Els resultats han estat molt dolents i al partit no se n’amaguen.

“És cert que el nostre votant se sol quedar a casa quan hi ha poca participació, avui ho hem vist, però no s’excusa”, ha assegurat el seu candidat, Joan García. Pel líder taronja els comicis d’avui els han deixat clara una cosa: “No hem tingut el suport de la ciutadania de Sabadell. Per tant, haurem de repensar el nostre espai”.

c's

Joan García valorant els resultats / D.S

Si el 2017 C’s es va imposar a la ciutat-a les eleccions pel Parlament- enguany ha quedat en antepenúltima posició. “Era un altre període i la gent ens va veure com el no al procés, en aquell moment ens van veure útils i hem de suposar que aquest cop no ha estat així”, ha expressat García.

El líder de Ciutadans també ha deixat entreveure un possible pas al costat: “ara toca que un nou equip lideri el projecte tot i que jo fa 17 anys que soc al partit i hi seré sempre que em necessitin”. Segons ell el projecte dels taronges encara és vàlid: “L’ espai lliberal existeix i d’aquí a 4 anys serà necessari, ara és moment de descansar i en uns dies tornar-s’hi a posar”.

Finalment, García ha volgut felicitar a Farrés: “Ens alegrem que una força no independentista hagi rebut el suport de la majoria de Sabadell”, ha conclòs.

Comentaris
To Top