Ciutat

FOTOS | La Verge de Gràcia llueix pels carrers de Can Puiggener

romeria gracia 2023
LA HERMANDAD DURANT LA PROCESSÓ / David Chao

L’emoció romera ha tornat a Can Puiggener. Ja que l’Hermandad Romera Virgen de Gracia ha celebrat la seva tradicional romeria. Enguany amb una fita molt especial al tractar-se de la 40a edició. Tot en una jornada molt especial que ha congregat unes 150 persones al voltant de la Parròquia de San Roque per seguir a la seva verge.

Els actes han començat puntuals, a les 17:30 h. Al so de la música-de la Banda de Castellar del Vallès- i entre aplaudiments els portants de l’Hermandad han baixat les escales de la parròquia fins a arribar a peu de carrer. Tasca que pot semblar complicada, però que han superat amb gran habilitat. Passat el ‘tràmit’ han començat els passos. Amb les melodies de la banda i els cries de ‘Visca la Verge’ ha començat la processó. Aquesta ha recorregut els de Can Puiggener i s’ha dirigit a a Sant Vicenç de Jonqueres.

Per Loli Giménez, membre de l’Hermandad, un dels aspectes més positius de la jornada ha estat comprovar la crescuda de membres. “Ara tenim més joventuts i és bo perquè s’estava perdent, ara també tenim més portants per portar la Verge”, ha comentat. Un dels altres temes ha estat el clima: “Per sort no ha plogut, altres Hermandades havien tingut problemes aquests dies, però està fent bo i això ens permet gaudir d’una romeria tranquil·la”, ha afegit.

La cita de dissabte ha continuat amb un sopar compartit i actuacions musicals. El diumenge s’ha programat una xocolatada, ofrena floral i missa entre altres activitats.

Fotos: David Chao

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

romeria gracia 2023

Comentaris
To Top