Ciutat

31 anys de Festa Gallega: “Ja és una celebració de tota la ciutat”

DINAR GALLECS
La celebració sempre atrau un bon grapat de sabadellencs / David Chao

El Centro Galego Nós ha celebrat aquest cap de setmana la seva Festa Gallega. Tota una tradició ja. I és que aquest acte fa més de 30 anys que ofereix el millor de Galícia als sabadellencs. Un petit tast de la seva cultura i gastronomia que s’ha pogut tornar a gaudir al Parc Catalunya.

La festa va arrencar el divendres amb l’actuació del Duo Titànic. Al dissabte va ser el torn de l’orquestra clan amb música popular fins a les dotze del vespre i amb gran presència de públic. Ja al diumenge s’ha celebrat el típic dinar d’autoritats amb presència de 60 persones. En aquest no hi ha assistit l’alcaldessa, Marta Farrés, per motius d’agenda. A la tarda les últimes activitats han estat conjuntes. Primer amb el centre gallec de Rubí i després amb l’agrupació andalusa de San Sebastián de los Ballesteros.

DINAR GALLECS

El pop és un dels plats més demandats / David Chao

“La festa ja és una celebració de tota la ciutat, estem a la 31 a edició i sempre és una cita que la gent espera”, ha assegurat el president de l’entitat, Manuel Vázquez. La celebració és pel Centro Galego Nós la més important de l’any. Aquesta és acompanyada per la del lacón a l’abril i la del pop a l’octubre. Unes jornades que ja són tota una tradició a Sabadell i que sempre compten amb molt bona acollida i presència de públic.

Comentaris
To Top