Ciutat

La festa major de Can Rull s’imposa a la pluja

fm can rull
El dinar popular ha aplegat prop de 350 persones / David Chao

El barri de Can Rull ha realitzat aquest cap de setmana diferents activitats festives: tabalades, balls, activitats infantils o teatre han estat algunes d’elles. Tot i això, el moment estrella ha estat la paellada popular. Gairebé 350 persones s’han acostat a la carpa improvisada del costat del CAP Can Rull i el centre cívic, tallant l’avinguda de Lluís Companys.

Les jornades han aplegat un gran volum de veïns. Sobretot la nit del dissabte, moment en què les actuacions del coro rociero dels Ballesteros i la gran orquestra han fet gaudir i ballar d’allò més al públic assistent. Diumenge al matí hi ha hagut més complicacions. I és que de bon matí un bon xàfec ha deixat ben xopa la zona del dinar. Les cadires i taules han quedat molles. Amb la paella ja en marxa la junta del barri ha preferit esperar. “Si no para de ploure anul·larem, però si s’atura farem el dinar tant sí com no”, han expressat. Finalment, s’ha imposat el bon temps i el dinar s’ha celebrat per joia de tothom.

Així doncs, la paella popular ha delectat als veïns un any més. Després del dinar ha estat el torn dels homenatges, ja que s’han repartit premis a la gent gran i persones reconegudes de Can Rull. En definitiva una gran celebració que enguany ha tornat a omplir els carrers del barri de xerinola i emocions.

Comentaris
To Top