ESPORTS

El CEH Sabadell planta cara davant rivals de superior categoria a Bilbao

Components del CEH Sabadell i seguidors que han participat al torneig Villa de Bilbao / CEDIDA

Tot i perdre els seus tres partits, sempre per la mínima, el Club Esportiu Hoquei Sabadell, que milita en la Tercera Catalana, ha ofert una bona imatge en el I Torneig Villa de Bilbao, plantant cara a rivals de superior categoria. El conjunt sabadellenc ha viatjat també amb algunes baixes significatives.

En l’estrena, ha cedit per un ajustat 3-4 davant l’històric CP Areces, equip de l’OK Lliga Plata i amb passat a l’elit. Després del 0-2 del descans, l’equip de Joan Esteve ha reaccionat a la segona part i ha estat capaç d’igualar el marcador (4-4). Als últims minuts ha arribat el cinquè gol asturià en una acció polèmica, amb possible falta prèvia que han protestat els sabadellencs.

El CEH Sabadell juntament amb el CP Areces abans del primer partit / CEDIDA

També per un mínim 7-8 ha caigut el CEH Sabadell en el segon duel contra el Jolaseta, de l’OK Lliga Bronze. Ha estat un partit amb alternances constants i un bon nivell de joc. En el darrer enfrontament, s’ha produït la tercera derrota (5-6) davant l’amfitrió Santutxu (també OK Lliga Bronze) amb diverses decisions polèmiques dels àrbitres.

De totes maneres, l’experiència ha estat “molt positiva pels jugadors”, segons expliquen des de l’expedició sabadellenca que han encapçalat el president i entrenador Joan Esteve i l’incombustible delegat Jordi Puig. Han acompanyat l’equip a terres basques un grup de familiars i aficionats. També és important passejar el nom de Sabadell per tot arreu i l’hoquei ha estat un esport molt rellevant en determinats moments de la història. El femení serà protagonista el pròxim cap de setmana a Biskaia.

Comentaris
To Top