ESPORTS

El drenatge de la gespa de la Nova Creu Alta no es canviarà aquesta temporada

Aspecte actual de la gespa, amb el tractament que s'està aplicant / Lluís Franco

El terreny de joc de la Nova Creu Alta va ser motiu de controvèrsia la passada temporada. Tot i començar en excel·lents condicions, amb el pas de les jornades va empitjorar i en molts partits, la gespa irregular i amb zones gairebé convertides en sorra, provocava queixes dels mateixos jugadors arlequinats i el cos tècnic.

Per no parlar de la problemàtica quan plovia. L’exemple més contundent va ser l’aiguat contra la UD Logroñés que va propiciar la suspensió del partit a l’inici de la segona part, després de l’històric gol de Cristian Herrera. Es van fer tota mena de feines de millora, però el problema de base és el drenatge, que mai s’ha canviat des de la inauguració de l’Estadi l’any 1967 i ara ha quedat totalment obsolet i no fa la seva feina correctament.

Fa dues temporades, amb l’ascens al futbol professional, es va plantejar la possibilitat d’afrontar aquesta obra, però finalment es va optar per canviar només la gespa. Ara, tampoc es farà, com ha reconegut el director general del club, Bruno Batlle: “El canvi del sistema de drenatge té un cost elevadíssim, totalment inassequible pel club en aquests moments. És el que és i ens tocarà continuar igual la pròxima temporada. De totes maneres, estem potenciant els treballs de tractament de la gespa i penso que ja es va notar molt positivament en els últims partits disputats a l’Estadi la lliga passada. L’aspecte havia millorat moltíssim”.

Renovació amb Estella Damm

D’altra banda, Estrella Damm i el Centre d’Esports Sabadell han renovat l’acord de patrocini de la marca amb el club fins al 2025, donant continuïtat a la relació que els uneix des de 2009. A l’oficialització de la renovació, celebrada a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, hi va assistir el president del CE Sabadell, Pau MorillaGiner; la seva vicepresidenta, Ana Navés, i el director general de l’entitat, Bruno Batlle. Per part de Damm, Jofre Riera, director de Patrocinis de Damm, i Albert Cunill, director de Vendes d’Hostaleria de la cervesera.

Comentaris
To Top